Terug

Daan van Hegelsom

Vanuit haar passie om mensen in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn, ontstond in gesprek met Martijn Raaijmakers een droom. Een droom om vele gelijkgestemde mensen samen te brengen die willen leven en werken vanuit Hart en Ziel. Mensen die voelen dat samenleven veel leuker, eerlijker en liefdevoller kan. Die willen bijdragen aan de samenleving door hun talententen en passies te delen met anderen, te delen wat ze hebben in allerlei opzichten. Het beste van zichzelf te geven.

In haar dagelijks werk spreekt ze vele zoekende mensen die vaak niet doen wat ze werkelijk willen en die aanlopen tegen oude manieren van denken, werken en de manier waarop we met elkaar en de wereld omgaan. Waarbij velen zich niet langer prettig voelen, zich niet verbonden voelen met het werk wat ze doen en de mensen om hen heen. Mensen die het idee hebben de verkeerde doelen na te jagen die de maatschappij ons lijkt op te leggen.

En iedereen blijkt daarin dezelfde verlangens te hebben: we willen ons gezien voelen in onze grootste kwaliteiten, daar echt iets mee kunnen doen. We willen inspirerend en zinvol werk doen wat echt bij ons past. We willen een bijdrage leveren aan het geluk van anderen, ons verbonden voelen met anderen, een verschil kunnen maken. Daar zoeken we allemaal naar, naar een plek waar we echt onszelf kunnen zijn en het beste van onszelf met anderen kunnen delen. 

United by Passion is zo’n plek, een inspiratie netwerk waarin we onze passies kunnen delen en alles wat we nodig hebben in het leven. Een plek waar je kunt ontdekken wat jouw passies en talenten zijn en je kunt verbinden met anderen die dezelfde dromen hebben. Het is tijd voor zo’n plek, waar we onze krachten kunnen bundelen en een verschil kunnen maken.

naar boven