Terug

Meedoen!

Meedoen met NLdeelt.com

NLdeelt.com is een uniek social medium dat uitgaat van het zelforganiserende vermogen van mensen. Iedereen kan op zijn eigen manier en in verbinding met anderen als ‘doener die impact maakt’ meebouwen aan de realisatie van de gedeelde droom: de Passiegedreven samenleving. Alle functies van het social medium ondersteunen daarbij. Zo kan je:

- Andere vernieuwers bij jou in de buurt vinden
- Contact met elkaar opnemen en onderhouden
- Meepraten en inspiratie opdoen in de verschillende forums
- Een bijeenkomst van jezelf zichtbaar maken en anderen uitnodigen
- Meedoen aan inspirerende bijeenkomsten van andere vernieuwers
- Elkaar helpen met het waarmaken van persoonlijke dromen
- Automatisch de inspiratie van de dag via e-mail ontvangen
- Feedback geven en vragen op waardevolle ideeën
- Hulp geven en vragen voor activiteiten
- Mooie ervaringen met elkaar delen

Surf naar: www.NLdeelt.com


Meedoen aan de United Economy

Als je wilt kan je zakelijk zelfs meedoen in een nieuw economisch systeem. Want binnen de United Economy geven we wederkerigheid vorm via een zeer vernieuwend betaalmiddel: Uniteds. Verschillende kleine en (middel) grote organisaties doen dat al. Denk bijvoorbeeld aan Koffiebranderij Peeze, Gulpener Bierbrouwerij, Mudjeans, Estafette-supermarkten. WakaWaka en YouBeDo.

Surf naar: www.UnitedEconomy.nl 


Meedoen met het event 'Zo kan het ook'

Op 7 april vindt in Burgers Zoo in Arnhem het event 'Zo kan het ook' plaats. We zijn blij met de mooie lijst van koplopers & visionairs, die je op deze dag in een informele setting zult ontmoeten. Dat zijn onder andere Jan Rotmans, Maurits Groen, Jan van Hooff, Maria van der Heijden, Ruud Klarenbeek, Helen Toxopeus en Jeroen Smit.

Het event staat in het teken van 'Samen bouwen aan het nieuwe'. Het komt tot stand door een unieke samenwerking van 17 landelijke initiatieven gericht op economisch-maatschappelijke vernieuwing, waaronder De Groene Zaak, Nederland Kantelt, Nudge, Ciruculaire Economie, United by Passion, ShareNL en MVO Nederland. Geinteresseerde ondernemers, bestuurders, beleidsmakers en professionals zijn van harte welkom zich aan te melden. Je gaan dan een hele dag aan de slag met 'Het vergroten van jouw impact'.

Neem vooral een kijkje op: www.eventzokanhetook.nl; het wordt een prachtige dag!

naar boven