Terug

Herman Wijffels

“Wij staan met z’n allen voor een ongekende maatschappelijke uitdaging. Zowel de  menselijke waardigheid, als de gezondheid van onze planeet staan ernstig onder druk. Dat is overal om ons heen te zien. Maar in een crisis schuilt ook een kans. Laten wij die kans benutten. Het is noodzakelijk om samen de volgende evolutie-stap te gaan maken. Dat moet en kan!

Ik nodig je uit om onderdeel te zijn van de oplossing. Kies voor ‘Ik wil een actieve  bijdrage leveren’. Essentieel daarin is de eenheidsgedachte. Wees je ervan bewust; alles is één en met elkaar verbonden. Intensiveer daarom je relaties met anderen en breng deze naar een hoger niveau. Benut vanuit een open intuïtie jouw eigen menselijke potentie en creativiteit! En nodig andere mensen uit om dat ook te doen. De diversiteit binnen het geheel van individuen heeft namelijk een onvoorstelbaar grote kracht. Laten wij die kracht nu gebruiken voor het creëren van een duurzame samenleving!

United by Passion faciliteert mensen, initiatieven en organisaties, op een zuivere en  dienende wijze, bij het creëren van deze duurzame samenleving. Zij is actief en beschikbaar als ‘open bron’. Dit alles spreekt mij zeer aan. Daarom draag ik dit initiatief als ambassadeur een warm Hart toe!”

 

naar boven