Terug

Inspiratie

inspiratie

zondag 12-05-2019

Passie voor Natuurlijke Kraamzorg

Naomi Vanmeenen is een gepassioneerrde kraamverzorgende. Zij schreef een artikel over het belang van de tastzin bij pasgeborenen. Klik hier om haar artikel te lezen. 

Bekijk het archief
inspiratie

donderdag 02-05-2019

Filmtip: Our Planet

Nu te bekijken op Netflix: deel in het wonder van de bijzondere plek waar we wonen. Our Planet maakt gebruik van de nieuwste technologie en is volledig opgenomen in Ultra High Definition in meer dan 50 landen. Bewonder de schoonheid die we met elkaar delen, van exotische jungles tot diepe oceanen. Kijk Our Planet vanaf 5 april op Netflix, met commentaar van Sir David Attenborough.

inspiratie

woensdag 07-11-2018

Korte film over coaching

Martijn Raaijmakers is gevraagd om mee te werken aan een nieuw filmconcept van Groeifactor. Dit is een platform van MKB Brandstof met openhartige verhalen van inspirerende ondernemers. Binnen dit nieuwe format ‘Onderweg naar je stip’, stapt Martijn in de auto met een ondernemer die een coachingsvraag heeft. Deze keer is dat Albert-Jan Egmond van Stevin Technology. Samen met hem gaat Martijn in gesprek over het onderwerp loslaten. Ze hebben het over activiteiten uit handen geven, collega’s ondersteunen om dingen zelf op te lossen, geduld opbrengen, de kracht van stilte en luisteren naar je intuïtie. Je kan de korte film hier bekijken

Bekijk het archief
naar boven