Terug

Inspiratie

inspiratie

woensdag 07-11-2018

Korte film over coaching

Martijn Raaijmakers is gevraagd om mee te werken aan een nieuw filmconcept van Groeifactor. Dit is een platform van MKB Brandstof met openhartige verhalen van inspirerende ondernemers. Binnen dit nieuwe format ‘Onderweg naar je stip’, stapt Martijn in de auto met een ondernemer die een coachingsvraag heeft. Deze keer is dat Albert-Jan Egmond van Stevin Technology. Samen met hem gaat Martijn in gesprek over het onderwerp loslaten. Ze hebben het over activiteiten uit handen geven, collega’s ondersteunen om dingen zelf op te lossen, geduld opbrengen, de kracht van stilte en luisteren naar je intuïtie. Je kan de korte film hier bekijken

Bekijk het archief
inspiratie

dinsdag 06-11-2018

CO2 compenseren. Klopt dat wel?

Interessante uitzending van Kassa. Als je vliegt, vervuil je het milieu. Een vliegtuig stoot tijdens de vlucht CO2 (koolstofdioxide) uit, wat bijdraagt aan het broeikaseffect. Er zijn allerlei bedrijven die de CO2-uitstoot van jouw reis berekenen en compenseren. Je hoeft alleen maar je portemonnee te trekken en je kunt met een gerust hart vliegen. Maar klopt dit wel? Bekijk hier de uitzending.

inspiratie

donderdag 01-11-2018

Dream On

Interessant initiatief: als werknemer van een organisatie geholpen worden met het waarmaken van je persoonlijke droom. Het klinkt misschien ver weg, maar er is een organisatie die hier werkelijk werk van heeft gemaakt. De volgende video geeft je daar een mooie impressie van. Het is een bijzonder verhaal over collega’s die elkaar verder brengen. Dat doen ze door het laten uitkomen van persoonlijke dromen. Een dergelijk initiatief versterkt vast en zeker de intrinsieke motivatie én onderlinge verbinding tussen mensen die met elkaar samenwerken. 

Bekijk het archief
naar boven