Terug

De kracht van vluchtelingen en de magie van kinderen

Samen met verslaggeefster Rinke Verkerk heeft fotograaf Thijs Heslenfeld een fotoboek uitgebracht waarin Syrische vluchtelingen in Libanon en Jordanië worden geportretteerd: 'Anything out of nothing'. Thijs: 'De kracht en waardigheid van deze mensen raakt mij steeds weer. Hun verhalen zijn hartverscheurend - toch gaan ze ook altijd over hoop, vertrouwen en liefde. Het vermogen van mensen om er iets van te maken, ook als de wereld om je heen volledig instort. Van elk verkocht exemplaar gaat 5 euro naar een gezin in het Jordaanse vluchtelingenkamp Al Za'atari. Bestel je het boek via YouBeDo dan doneren wij nog eens 10% van het aankoop bedrag aan een goed doel.

Een gesprek met fotograaf Thijs Heslenfeld die afgelegen plekken van de wereld afreist en vastlegt in prachtige fotoboeken. Je leest er meer over en kan de preview van het fotoboek bekijken via:

http://impactblog.youbedo.com/de-kracht-van-vluchtelingen-en-de-magie-van-kinderen/?utm_source=YouBeDo.com+nieuws&utm_campaign=5d8ecf7eb9-Campagne_Vluchtelingen_Thijs_11_25_2015&utm_medium=email&utm_term=0_9422e3f397-5d8ecf7eb9-54734333

naar boven