Terug

“Wat kijk jij wakker en helder uit je ogen!”

Dat was de reactie die ik kreeg toen ik afgelopen zondagavond weer thuis kwam na mijn Mini-Sabbatical. En dat was ook precies hoe ik mij voelde: wakker en helder. Met daaroverheen een deken van rust en vertrouwen. Heel krachtig voelde ik mij!

Het was een weekend vol passie, verbondenheid, stilte, plezier, inzichten en flow. Met mensen die vrijdag nog “vreemden” voor je zijn, trek je je even terug. Terug in jezelf. Wie ben ik nu echt en wat is de passie van mijn hart en leef ik die passie ook dagdagelijks? Het antwoord laat zich raden..

Onder begeleiding van Vincent en Martijn ontvouwt zich een programma dat me helpt hier stappen in te zetten en inzichten te krijgen hoe ik de kracht vind om mijn passies ook daadwerkelijk te manifesteren. Een programma waarin ook ruimte is voor wat zich aandient. Niet alleen praten en luisteren maar vooral ook bewegen (yoga, wandelen), mediteren, zingen en dansen. Het ontroert me hoe fijn ik me hierbij voel. Ik ben hier helemaal mezelf.

Als het weekend (veel te snel) voorbij is neem ik afscheid van iedereen met het gevoel dat we elkaar al jaren kennen. We zijn allang geen “vreemden” meer van elkaar. Wat is het leven toch bijzonder. Wat een verbondenheid. Ik ben dankbaar voor deze Mini-Sabbatical. Ik gun echt iedereen deze ervaring.

Een aanrader voor een ieder die een stapje wil maken op de bewustzijnsladder en zijn passie wil ontdekken en leven!"

Petra

 

naar boven