Terug

Crewmember: Peter Rombouts

Graag stellen wij aan je voor Peter Rombouts, crewmember van onze Theatershow 'Leef je Passie! Peter is op 22 april 1980 geboren te Bergen op Zoom. Jarenlang heeft hij in Steenbergen gewoond. Na het VWO heeft Peter Beleid- en Organisatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Vanaf zijn elfde danst Peter ballroom en latin. Met zijn zus Kim heeft hij jarenlang nationaal en internationaal gedanst. Peter is getraind en opgeleid door Peter en Rachell van der Veek van Dance Masters Welkom in Lisse. Website: http://www.tango-show.nl

Peter is nu zelf docent bij Dance Masters Welkom. In 2007 heeft Peter de opleiding FDO danssporttrainer gevolgd. Peter is 6 weken voor het wereldkampioenschap begonnen met Argentijnse tango, nadat Marga hem hiervoor benaderd had. Om verdere verbreding in dans te krijgen en om de uitdaging aan te gaan, is Peter ingegaan op de vraag van Marga. Na het winnen van de wereldtitel heeft Peter besloten door te gaan met Argentijnse tango.

Dat dans zijn grote Passie is, is overduidelijk. Zo bleek ook tijdens ons event UBPTalks waar Peter als deelnemer bij aanwezig was. Het zal je maar gebeuren. Nietsvermoedend wordt je ineens spontaan uitgenodigd om een improvisatiedans te doen voor alle aanwezigen in de zaal. Het overkwam Peter tijdens ons event UBPTalks voor Nieuwe Leiders. Bekijk hier hoe het verder ging: www.vimeo.com/111966591. 

naar boven