Terug

Eerst bezinnen en dan...

United by Passion heeft sinds haar lancering op 1 januari 2014 een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Kijk bijvoorbeeld naar de drie events die wij organiseerden bij Interface, samen met Zakenvrouw 2014 Ria Joosten en in de Stadsschouwburg van Nijmegen. En ons team dat is gegroeid naar zo’n 130 co-creators, waardoor wij van alles hebben kunnen realiseren. Ook werkten wij tijdens een zomer zeilreis met CEO’s aan een mastervisie voor een Nieuw en echt Duurzaam Nederland. Dit konden wij doen mede dankzij de steun van onze business partners waaronder Hemels van der Hart, DSM en NS.

Dit alles is een greep uit de vele bijzondere situaties die er in 2014 waren en het heeft ervoor gezorgd dat het fundament van United by Passion heel stevig is geworden. Zo stevig dat we toe zijn aan de volgende fase. Want na het verfijnen van onze positionering, zullen we ons netwerk in 2015 zo veel mogelijk gaan openstellen en vrijgeven, zodat iedereen die mee wil doen dat ook gemakkelijk kan doen.

Daarom gebruikt het kernteam de eerste maanden van 2015 om te bezinnen en deze volgende fase van United by Passion voor te bereiden. Direct daarna zullen wij onze volgende activiteiten presenteren. Eén daarvan is de lancering van ons initiatief: de United Economy. Wil je hier nu al meer van weten? Kijk dan eens op www.unitedeconomy.nl

naar boven