Terug

NLdeelt.com

Begin 2016 is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan. Toen hebben we een nieuw social medium gelanceerd voor alle doeners in Nederland die vanuit Passie impact willen maken. En wat zijn we daar blij mee. Stap voor stap kunnen zo namelijk veel mensen aanhaken en concreet meedoen. Wellicht ook heel leuk voor jou! Er zijn namelijk allerlei waardevolle functies op dit platform te vinden, zoals:

- Andere vernieuwers bij jou in de buurt vinden:
- Contact met elkaar opnemen en onderhouden;
- Meepraten en inspiratie opdoen in de verschillende forums;
- Een bijeenkomst van jezelf zichtbaar maken en anderen uitnodigen;
- Meedoen aan inspirerende bijeenkomsten van andere vernieuwers;
- Elkaar helpen met het waarmaken van persoonlijke dromen;
- Feedback geven en vragen op waardevolle ideeën:
- Hulp geven en vragen voor activiteiten;
- Mooie ervaringen met elkaar delen.

Natuurlijk kan je ook een persoonlijke pagina aanmaken met bijzonderheden over jezelf en met natuurlijk foto’s, video’s en teksten :-) 

Kortom: doe vooral mee en vertel het graag verder aan je vrienden en bekenden, want ook zij kunnen zich gratis verbinden. Vergelijk het met Facebook of LinkedIn, maar dan met een gezamenlijk doel voor ogen. Dat doel is om zoveel mogelijk mensen in Nederland vanuit Passie met elkaar te verbinden. Bovendien tref je er geen reclame aan en zijn er geen onderliggende (commerciële) bedoelingen of verdienmodellen. Het is een platform door en voor mensen die samen concreet bouwen aan een mooiere wereld: ‘duurzaam groen, warm sociaal en met een nieuwe economie’.

Om makkelijk en snel veel mensen van dit medium te laten genieten, vragen we aan iedereen om zeker drie van hun vrienden, collega’s of familieleden die hierbij passen uit te nodigen om mee te doen. Met daarbij de vraag of zij op hun beurt ook weer drie mensen uitnodigen, die vervolgens ook weer drie mensen uitnodigen en zo verder. Op deze manier kunnen we snel veel mensen bereiken en samen gave stappen maken en Nederland een heel stuk mooier maken!! Doe je ook mee? Ga gelijk aan de slag op: www.NLdeelt.com

naar boven