Terug

Unieke Tool Topjaar gelanceerd

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan: we hebben een unieke online tool met de naam Topjaar gelanceerd. Deze functionaliteit is een prachtige aanvulling op onze bestaande vormen van persoonlijke begeleiding. De toegevoegde waarde is groot, want dankzij Topjaar kunnen organisaties nog eenvoudiger de stap naar ‘wendbaar werken’ succesvol maken!

Topjaar bestaat uit drie applicaties waarmee organisaties ‘zelfsturing vanuit passie’ en ‘slimmer, beter en leuker samenwerken’ goed kunnen verankeren:

Werkplezier Scan
De werkplezier-beleving systematisch verhogen dankzij grondig en op-maat onderzoek (kwantitatief en kwalitatief) met een verrassend moderne, flexibele en persoonlijke aanpak.

Topvorm Ontwikkelen
Als professional in topvorm zijn door een inspirerende online ondersteuning met o.a. een persoonlijke portfolio, mooie oefeningen, praktische weektips en een presentatie-functionaliteit.

Team Feedback
De kernwaarden van de organisatie echt verankeren dankzij periodieke feedback die collega’s elkaar op basis van de kernwaarden heel gemakkelijk kunnen geven met toelichting en tips.

De eerste applicatie, de Werkplezier Scan, is inmiddels ontwikkelt, getest en met succes ingezet bij één van onze klanten. Zij zijn zeer enthousiast over de opzet en het resultaat. Daarom is deze scan vanaf nu natuurlijk beschikbaar voor andere organisaties. De lancering van de applicatie Topvorm Ontwikkelen zal medio juli plaatsvinden en de Team Feedback staat gepland voor het najaar.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer informatie en/of een presentatie? Bel gerust voor het maken van een afspraak met Martijn Raaijmakers: 06  - 21 204 403. 

naar boven