Terug

Update United by Passion

Beste UBP'ers,

Jullie hebben de laatste tijd United by Passion alleen kunnen volgen via social media, maar daar komt nu verandering in. Veel UBP'ers zijn namelijk de afgelopen periode op hun eigen manier aan de slag geweest en er zijn inmiddels veel 'kwartjes' gevallen. Vanwege de wat lange radiostilte deze keer een uitgebreider bericht.

Onder andere merken we dat de mensen die de droom van een passiegedreven samenleving delen, graag met elkaar in contact komen. Sommige UBP'ers vinden het bijvoorbeeld fijn anderen uit te nodigen voor bijeenkomsten. Of om bijvoorbeeld feedback te vragen op een idee of hulp te krijgen bij een activiteit of project. Om die reden zal United by Passion vanaf nu actiever als een platform gaan functioneren. Een online en offline platform waar je anderen kunt vinden en ontmoeten die net als jij van binnen voelen dat 'het anders kan'.

Dat laatste is gelijk nauw verbonden met dat waar United by Passion voor bestaat, namelijk: 'Verandering begint van binnen. Steeds meer mensen en bedrijven hebben het gevoel dat 'het anders kan' en willen dat ook. Als we gaan zien hoe groot deze groep nu al is, dan krijgt deze beweging veel meer kracht, impact en uitstraling. United by Passion bestaat om de vele intrinsiek gemotiveerde mensen en organisaties te verbinden in een groot en positief netwerk.'

Aanstaande bijeenkomsten

We willen je dus graag laten weten waar andere UBP'ers mee bezig zijn en waarvoor ze jou graag uitnodigen. We leggen drie bijeenkomsten en een oproep aan je voor. Als je gelijkgestemden wilt ontmoeten én wilt ontdekken welke waarde er schuilt in jouw Passie, dan ben je er van harte welkom. In het kort gaat het om:

- 'Ontdek de waarde van jouw Passie' op 21 september in Amsterdam
- Wandelbijeenkomst 'Je wens laten groeien'  op 19 september in Arnhem
- 'Ervaar de kracht van het zwermbrein' op 25 september in Haaften (Betuwe)
- Oproep: gezocht mensen met een passie voor het jonge kind, Lelystad

Alle info vind je in een bijlage (klik hier). Als je wilt komen naar een bijeenkomst, dan graag aanmelden bij de in de bijlage vermelde contactpersoon.

United Economy

Een belangrijke ontwikkeling bij United by Passion is dat na de zomer United Economy start met de pilotfase. In de United Economy doen we zaken met elkaar met een onderling betaalmiddel, genaamd United. Daarmee creëren we een extra schil bovenop de bestaande euro-economie. Onbenut potentieel van mensen en bedrijven komt zo alsnog tot bloei. De United is gedekt door echte waarde en is daardoor per definitie vrij van speculatie. Op www.unitedeconomy.nl vind je meer info en op www.unitedbypassion.com kun je vandaag als inspiratie van de dag de videoregistratie (4 minuten) bekijken van het congres 'Geld dat werkt' dat we onlangs in samenwerking organiseerden.

Te bouwen community-platform

We hebben ook een vraag aan je. We willen dolgraag alle betrokken bij United by Passion faciliteren om elkaar gemakkelijk te vinden rondom bijeenkomsten, activiteiten en vragen. Daarvoor willen we een online community-platform realiseren. Denk daarbij aan een overzichtelijke, levendige, digitale ontmoetingsplaats. We komen daarom graag in contact met mensen die het leuk vinden bij te dragen aan het bouwen en beheren van dit platform. Dus als je daar voor voelt: wij horen het graag!

Jouw activiteit verbinden aan United by Passion

Als je wilt kun je jouw (bestaande of nieuwe) activiteit verbinden aan United by Passion. Graag leggen we je met een aparte bijlage uit hoe dat in z'n werk gaat. Klik hier voor deze bijlage.

We zouden het gaaf vinden je binnenkort (weer) te ontmoeten. En voor die tijd wensen we jullie een mooie zomer!

Passionaire groet,

Martijn, Heidi, Bart, Vincent, Freek, Esther, Anja, Jan, Ursula, Nel en Anneke

naar boven