Terug

United by Passion

United by Passion is een inspiratieplatform. Zij inspireert tot de realisatie en toepassing van een nieuwe - en in geëvolueerde vorm een verlichte - organisatievorm op team, organisatie, land en wereldniveau: de Passiecratie. In lijn hiervan creëert en deelt United by Passion inspiratie via meet-ups, interviews, boeken, spreuken, korte teksten, theater, evenementen, film en meer. Allemaal vanuit de kraakheldere visie: 'Deel je Geluk. Vernieuw de Wereld.’ Benieuwd? Lees dan de gratis boeken op deze website.

United by Passion is opgericht door Martijn Raaijmakers. Hij is directeur bij MKB Brandstof, auteur en spreker. Martijn is tevens de founder van NieuwsteOrganiseren.nl. en Topjaar.com. Binnen al deze contexten deelt hij zijn specialisatie in bewustzijnsontwikkeling, organisatievernieuwing en werkgeluk. Hoe? Door het realiseren van zelfsturing vanuit passie, slimmer, beter en leuker samenwerken en maatschappelijke impact. 


Klik hier voor de vergroting of (gratis) downloaden van de visie. Wil je deze inspiratieposter op A3-formaat kwalitatief gedrukt bestellen? Klik hier.

Foto Inspiratieposter001

 

naar boven